Thuis

Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Klantenoverzichten
Het uitstekende verschepen, goede verpakking, de manager is zo vriendschappelijke, zeer snelle reactie op vragen, opnieuw zal doen zaken met u.

—— Mia Kassar

De goede samenwerking vele jaren, de kwaliteit en de dienst zijn goed zoals altijd. Dank voor de nieuwe steekproef, houden wij van het.

—— Rosie Paul

Sinparkey redde me heel wat tijd om het merchasing te doen! En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank!

—— Maya Bankier

Het was een genoegen doend zaken met u, kwam de aandrijving uit groot en de prijs was verrassend eerlijk.

—— Jason Newel

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

                                         

Ons bedrijf heeft zich systeemspecialisten gespecialiseerd om het kwaliteitsbeheersysteem constant te optimaliseren zodat het het bedrijf kan beter dienen en klanten dienen. Al bedrijfszaken zijn met de vereisten van de dossiers van het systeemprogramma in overeenstemming.

 

R&D-Stadium

 DQE speelt een belangrijke rol in het volledige R&D-proces, verzekert hij het onderzoek en zal het ontwikkelingswerk volgens het plan van het bedrijf worden uitgevoerd. En lost de kwesties van de productbetrouwbaarheid op een groot aantal experimentengegevens worden gebaseerd op, om 99% van ontwerpkwesties te verzekeren worden geëlimineerd vóór de productie, zodat kunnen wij voor product gaan dat snel en efficiënt.

 

Leveranciersbeheer

 Wij dringen eerst op het principe van „kwaliteit aan, veilige productie“ wanneer uitgezocht de leveranciers. SQE controleert regelmatig leveranciers om hun die materialen te verzekeren van hoogte worden voorzien - kwaliteit.

 

Productiestadium

 PQE zal, zal kwaliteitskwesties door het volledige productieproces analyseren, controleren en verbeteren. QC zal de in-line en definitieve inspecties volgens de kwaliteitscontroleprocedures nemen van het bedrijf en de productnormen om alle producten met gebreken te verzekeren zullen vóór verzending worden geregeld.

 

De naverkoopdienst

Wij zullen al terugkoppelen van naverkoop, en verzenden hen op tijd naar verwante afdelingen, ervoor zorgen onze producten en analyseren verzamelen en de dienst kan worden verbeterd.

Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

Certificaten
  • Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.
  • Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.
  • Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.
  • Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.
Contactgegevens
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lamon Cao

Tel.: 86-755-89396909

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)