Thuis Nieuws

U de structuurdiagram van de schijfraad

Certificaat
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Klantenoverzichten
Het uitstekende verschepen, goede verpakking, de manager is zo vriendschappelijke, zeer snelle reactie op vragen, opnieuw zal doen zaken met u.

—— Mia Kassar

De goede samenwerking vele jaren, de kwaliteit en de dienst zijn goed zoals altijd. Dank voor de nieuwe steekproef, houden wij van het.

—— Rosie Paul

Sinparkey redde me heel wat tijd om het merchasing te doen! En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank!

—— Maya Bankier

Het was een genoegen doend zaken met u, kwam de aandrijving uit groot en de prijs was verrassend eerlijk.

—— Jason Newel

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
U de structuurdiagram van de schijfraad
U de structuurdiagram van de schijfraad

De structuur van de u-schijf is vrij eenvoudig, hoofdzakelijk bestaand uit een USB-stop, een hoofdcontrolespaander, een voltageregelgever IC (LDO), een kristaloscillator, een flashgeheugen (FLITS), een PCB-raad, een spaanderweerstand, een condensator, en een lichtgevende diode (leiden).
USB-stop: Het is gemakkelijk te verschijnen en de raad is gesoldeerd, die de u-schijf om door de computer worden erkend onbekwaam maakt. Als de voeding gesoldeerd is, zal de u-schijf niet weerspiegeld worden in de computer. Soms wordt de u-schijf geschud en op de computer erkend, en de USB-poort kan worden beoordeeld om in slecht contact te zijn. Moeilijke situatie enkel het om het probleem op te lossen.
Regelgever IC: Ook genoemd geworden LDO, is zijn inputterminal 5V, en de output is 3V. Één of andere inferieure is de u-Schijf regelgever ICs klein en gemakkelijk oververhit en gebrand. Er is ook een USB-omgekeerde voeding, die ook de regelgever IC om zich zal veroorzaken uit te branden. De multimeter kan worden gebruikt om zijn inputvoltage en outputvoltage tijdens onderhoud te meten. Als er geen 3V-output is, kan het zijn dat de regelgever IC gebroken is. Nochtans, is er een geval waar het outputvoltage laag is en de belangrijkste controle is heet. Op dit ogenblik, wordt de belangrijkste controle gebrand.
Één of andere u-schijf zal een weerstand van de 0 ohmbescherming tussen USB+5V en de regelgever IC vastbinden. Op dit ogenblik, heeft de regelgever IC geen 5V-inputvoltage en het is gebroken. Nu integreren vele meesters LDO in de meester, zodat zullen wij zien dat vele USB-flashstations geen externe LDO hebben. Zij zijn alle USB+5V-voltage directe input. Deze situatie zal de belangrijkste controle veranderen. Www.upan.cc
Kristaloscillator: De meeste vroege u-Schijven gebruikten 6M kristaloscillatoren, en nu u-Schijven over het algemeen gebruik 12M kristaloscillatoren. De kristaloscillator is niet bestand tegen het vallen, zodat is het een dragend deel op de u-schijf. De beste onderhoudsmethode is het kristal met dezelfde frequentie direct te vervangen.
De belangrijkste controlespaander: de belangrijkste controlespaander is de oorzaak van de flits en USB-de verbinding, is de kern van de u-schijf, verwijzen wij over het algemeen naar de u-schijfoplossing verwijzen naar het model van de belangrijkste controlespaander. Het massaproduktiehulpmiddel beantwoordt ook aan het. Sommige hoofdspaanders moeten ook 3V-voltage invoeren om de FLITS aan te drijven om de normale bedrijfsvoering van het flashgeheugen te verzekeren.
FLITSstootkussen: Zijn rol is de flits te bevestigen en de flits te verbinden met de meester. Nadat wordt gedrukt door een externe kracht, het flashgeheugen en het stootkussen in slecht contact zijn, en de u-schijf op de computer niet kan worden geopend, en het dossier niet kan worden opgeslagen. Zolang de spelden van de flits worden hersteld, kan het worden hersteld, d.w.z., wij zegt vaak belemmeringslassen.

 

Bartijd : 2018-09-25 17:44:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lamon Cao

Tel.: 86-755-89396909

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)