Thuis Nieuws

De draadloze het laden markt is doen ontploffen. Twee grote problemen hebben bevordering belemmerd.

Certificaat
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Klantenoverzichten
Het uitstekende verschepen, goede verpakking, de manager is zo vriendschappelijke, zeer snelle reactie op vragen, opnieuw zal doen zaken met u.

—— Mia Kassar

De goede samenwerking vele jaren, de kwaliteit en de dienst zijn goed zoals altijd. Dank voor de nieuwe steekproef, houden wij van het.

—— Rosie Paul

Sinparkey redde me heel wat tijd om het merchasing te doen! En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank!

—— Maya Bankier

Het was een genoegen doend zaken met u, kwam de aandrijving uit groot en de prijs was verrassend eerlijk.

—— Jason Newel

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De draadloze het laden markt is doen ontploffen. Twee grote problemen hebben bevordering belemmerd.
De draadloze het laden markt is doen ontploffen. Twee grote problemen hebben bevordering belemmerd.

Met de ontwikkeling van mobiele telefoons, Internet van Dingen, en wearable apparaten, is de wens van de consument voor „radio“ sterker geworden. Het draadloze laden is een standaardeigenschap van vele vlaggeschipmodellen geworden. Van iPhone X, iPhone 8 aan Samsung Galaxy S8, Galaxy Note 8, staat de toevoeging van draadloze het laden functie ons toe om de beperkingen van kabels van de hand te doen en smartphones op om het even welk ogenblik te laden, overal. In zekere mate, lost het ook het probleem van korte levensduur batterij op.

In de tweede helft van vorig jaar, steunden nieuwe iPhone8 van Apple en iPhoneX de reekstelefoons officieel het draadloze laden, en de tendens van het draadloze laden in de toekomst zou niet moeten worden onderschat. Vandaag, heeft Zi Mi van Xiaomi een mobiele telefoon draadloze lader die met een verscheidenheid van apparaten om snel te laden compatibel is, gelanceerd en de iPhonereeksen, Samsung-reeksen en andere smart devicen kunnen snel laden die het draadloze laden steunen. Volgens de Effectennetwerk van China, geloven sommige marktdeelnemers dat 2018 het eerste jaar van de binnenlandse draadloze het laden markt zal zijn. Vele hoogste binnenlandse en buitenlandse fabrikanten leiden de tendens, de levensstijlveranderingen van de consument, het rijpen van draadloze het laden technologie, en de kapitaalinvestering van verwante bedrijven. Deze vier factoren zullen gezamenlijk de reusachtige markt van het draadloze laden aansteken.

Momenteel, voegen de draadloze het laden normen geleidelijk aan samen en de draadloze het laden technologie rijpt geleidelijk aan. Het het vlaggeschipniveau heeft van Samsung en van Apple draadloze het laden functies geïntroduceerd. De analyse gelooft dat de mobiele draadloze ladende industrie een verbuigingspunt zal inluiden. Volgens VAN HEM, zal de globale draadloze het laden markt van $1,7 miljard in 2015 tot $15 miljard in 2024, met een samenstellings jaarlijks groeipercentage van 27% groeien.

Niet alleen hebben de mobiele telefoons, draadloze die het laden scènes door de elektronika van de consument worden vertegenwoordigd nu vorm gevergd. IKEA-de basis van de bureaulamp, Starbucks-de bar, en de opslag van het familiegemak kunnen uw telefoon wirelessly laden. Volgens Insider, gaf Apple een steundocument die aan het eind van 2017 vrij van de merken van auto's een lijst maken die compatibele draadloze laders voor het iPhone 8, met inbegrip van Audi, BMW, Chrysler, Ford, Honda, Mercedes-Benz, en Citroën aanbieden. Toyota, Volkswagen en Volvo. Bovendien is recentste die ES8 door Weilai Auto wordt vrijgegeven ook uitgerust met draadloze het laden van WPCQi functie, die de vlaggeschipmodellen zoals Apple en Samsung kan laden.

Nochtans, is de huidige draadloze het laden technologie beperkt tot de contacttype draadloze het laden basis, d.w.z., magnetische resonantie of magnetische inductietechnologie, zodat is het niet veel verschillend van het gewone getelegrafeerde laden, en moet nog in een bepaalde te gebruiken waaier worden bevestigd. Ten tweede, betreffende de ervaring van het draadloze laden, wijzen de gebruikers over het algemeen op dat de het laden snelheid veel langzamer is dan het getelegrafeerde laden, en het nadeel van lage het laden efficiency kan de grootste hindernis voor draadloze het laden bevordering zijn.

Bartijd : 2018-09-27 17:05:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lamon Cao

Tel.: 86-755-89396909

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)