Thuis

Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop
Klantenoverzichten
Het uitstekende verschepen, goede verpakking, de manager is zo vriendschappelijke, zeer snelle reactie op vragen, opnieuw zal doen zaken met u.

—— Mia Kassar

De goede samenwerking vele jaren, de kwaliteit en de dienst zijn goed zoals altijd. Dank voor de nieuwe steekproef, houden wij van het.

—— Rosie Paul

Sinparkey redde me heel wat tijd om het merchasing te doen! En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank!

—— Maya Bankier

Het was een genoegen doend zaken met u, kwam de aandrijving uit groot en de prijs was verrassend eerlijk.

—— Jason Newel

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

 • lopende band

   

   

  Installatiegebied: 8000 vierkante meters

  Arbeiders: 108

  Lijnaantal: 5

  Kwaliteitscontrolemechanisme: 10

  Productiecapaciteit: 100,000pcs/month

  Productieproductietijd: 10-15 dagen

   

  Hoofdproducten:

  1. Geheugen Seriers (Apple-de Aandrijving PCBA, Android OTG, u-Aandrijvingsspaander, SSD-Schijf van U, voor Exemplaarbescherming die wordt gecodeerd)

  2. Draadloze Lader (Draadloze Emissie, Draadloze Charger+Bluetooth, Draadloze Charger+Power-Bank, Draadloze Lader met Audio)

  3. Adapterkabel (Apple-Reeksadapter, type-C Adapterkabel)

   

 • OEM / ODM

  Hebt u om het even welke OEM of ODM dienst?

   

  Ja, bieden wij beide dienst aan.  OEM de dienst zoals eenvoudige verandering van het is punt, toevoegend een embleem, die ontwerp, ODM de dienst als het ontwerpen van een nieuw product voor cliënten kleuren, en zo, enkel kennen uw concept, wij ons beste schot geven aan het bereiken van wat u nodig hebt.

   

 • R & D

  De productinnovatie en R&D zijn niet alleen de stuwende kracht om de productietechnieken en het marktconcurrentievoordeel te verbeteren, maar ook een sluitsteen van duurzame ontwikkeling.

  Wij hebben sterke R&D-teams met inbegrip van:

   

  Identiteitskaart-Ingenieurs

  M.D.ingenieurs

  PE Ingenieurs

  Projectingenieurs

  Bomingenieurs

  Elektronikaingenieurs

  Ingenieursmedewerkers

  Ingenieursbediende

   

   Wij beschouwen R&D zeer op elk ogenblik, R&D-vereist het team om de grondstof, de kleur, de stijl, het pakket en zelfs het vakmanschap te analyseren. Zij luisteren aan gebruikers terugkoppelen en bestuderen hoe te om het product te verbeteren. Bovendien, zij moeten nieuw product lanceren elk seizoen.

   

Contactgegevens
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lamon Cao

Tel.: 86-755-89396909

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)