Thuis

Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

 

De Elektronikaco. van Shenzhensinparkey, Ltd werd opgericht in 2008, is een snelle groeiende vervaardiging en projectoplossingsontwerper die de productie en de marketing van u-aandrijving, adapterkabel, draadloze lader, machtsbankier, bluetooth correcte doos ect integreert. Na de inspanning en de ontwikkeling van 10 jaar, nu zijn wij één van de grootste mobiele fabrikant van telefoontoebehoren in Shenzhen geworden. Wij houden altijd vriendelijk verhouding met partners in grote stad rond China. Onze producten zijn over de hele wereld kwalificeren en stabiel, populair in.

 

Wij hebben de vervaardiging en de ontwikkelingservaring van meer dan 10 jaar van nieuwe elektronische componenten, en hebben een groot R&D-team met uitstekende ervaring van mobiele telefoontoebehoren. Wij zijn een lid van het Draadloze Laden WPC Alliance.

 

Onze fabriek kan de Apple-van de aandrijvingsapple van U aandrijving PBCA, Android-micro USB, Android OTG, u-aandrijvingsspaander, draadloze lader, draadloze lader PCBA, Apple-Reeksadapter, type-C Adapterkabel verstrekken van U, Machtsbank, bluetooth correcte doos en sportenhoofdtelefoon, SSD-schijf, LEIDENE lamp ect. Onze producten hebben het certificaat van Ce, van ROHS en FCC overgegaan en uitgevoerd naar meer dan 50 landen met inbegrip van Europa, de V.S., Japan, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten enz. Wij kunnen OEM, ODM orden ermee instemmen, enkel ons laten uw concept kennen, kunnen wij ons beste schot aan geven het bereiken van wat u nodig hebt.

 

In de toekomst, zullen wij onze stal houden en de uitgebreide houding, voorzien de betere dienst van kwalificeert producten aan onze klant, oplost de moeilijkheden van onze klant, creeert concurrerende producten met groter marktberoep. Wij houden ons geloof van kwaliteit, duur, eerlijkheid om meer erkenning van onze vrienden en klanten te bereiken. Uw overeenkomst en bezoek zullen onze grote eer, en hoop zijn wij een goede samenwerking kunnen opbouwen om betere toekomst te overschrijden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Elektronikaco. van Shenzhensinparkey, Ltd.

 

Opgericht in 2008.

 

2009 gevestigd R&D-Centrum.

 

2010 ontwikkeld tot een bedrijf met meer dan 200 werknemers.

 

het 2013 verkoopnetwerk heeft in China en meer dan 30 landen in de wereld behandeld.

 

2014 gecreeerd eerste nationaal octrooi.

 

2015 ontwikkelde het merk ORCIA.

 

2016 is alle Producten gediplomeerd door Ce van de Unie en RoHs van Europa geweest.

 

Om het decenniabedrijf in mobiele toebehoren met inbegrip van draagbaar geheugen, draadloze lader, aanpasbare kabel enz. te zijn.

 
Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd. Shenzhen Sinparkey Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Orcia

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1Million-4Million

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop Van goede kwaliteit otg usb flitsaandrijving voor verkoop